resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9244
    bu sezon mevcut yetenek setinin bile gerisine düştü ki, yapamadıklarını hala yapamıyor. futbol tekniği yönünden değerlendirmem bu. gelecek sezon elbette ki daha iyisini yapabilir, bu konuda şüphem yok.
    asıl değinmek istediğim, karakter olarak biraz yaşlı alınganlığı var kendisinde. abi niye bekine yardım etmiyorsun denildiğinde yüzü asılan, el kola başlayan/başlayacak bir formatta kendisi. bu yönleriyle profesyonel bir destek almalı diye düşünüyorum. mental yolculuğu hiç iyiye gitmiyor. bence asıl üstünde düşünülmesi gereken bu.

    futbolcunun her şeye alınması, demoralize olması vs. zaten yeterince absürd bir durumken işi iyice çıkmaza dökmeden bir yerlerden destek almalı.

    fabrikada üç kuruşa çalışıp, kolunu kapıp götürecek makinenin önünde çocuğunun ayakkabısını, evinin kirasını vs. düşünen adamlar gerçektir, senin bu halin değil keremcim. biz seni bağrımıza basmaya zaten hazırız. en ufak tartışmada ben oynamıyorum diyip bir ağacın altında oturan tripli çocuk değilsin, bu işten para kazanıyorsun, topla kendini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın