resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9242
    efendi olmasının iyi futbolcu olmakla alakası olmadığı gibi bazı konularda yetenek eksikliğinin sadece formsuzluk olarak açıklanması da saçmadır.

    kerem ciddi defoları olan bir futbolcu. sezon ilerledikçe rakipler bunları daha çok görür ve daha çok önlem almaya başlar. bazıları saçma sapan duygusal argümanlarla sözde sahip çıkmaya çalışırken rakiplerin defolarını kullanmaya başladıkları kerem’in denklemde olduğu maçlarda ciddi şekilde zorlanmaya ve hücumda zorlama ve kısır bir oyun oynamaya başlamıştık.

    kerem’in yedeğe çekilmesi ile başlayan süreçte ise çok daha iyi bir futbol ve peş peşe iyi sonuçlar alan skorer bir takım ortaya çıktı.

    kerem’in eleştirilere sürekli duygusal ve fiziksel tepki vermesi yerine eksiklerini görmeye ve gidermeye yönelik çalışmalar yapması gerekiyordu ama o daha çok arkasında hissettiği desteğin rehaveti ile hareket etmiş gibi görünüyor. bunda bir kesim taraftarın da suçu vardır. neyse ki okan hoca biraz geç de olsa en önemli virajlar öncesi doğru hamleleri yapabildi.

    ben kerem’in takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. zaten bu oyun yapısı ve mantalitesi ile iyi bir avrupa takımından teklif alabileceğini, alsa bile oyunuyla kalıcı olabileceğini düşünmüyorum. bu yüzden neyin ne olduğunun farkında bir şekilde daha iyi çalışarak bir sene daha takımımızda kalıp bazı defolarını gidermiş bir şekilde sahaya geri dönmesi hem kendisi hem kulübümüz hem de olası bir transferi için hayati derecede önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın