resim
Can Keleş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:22
Boy:1.80
Uyruk:Avusturya
  • 35
    12 mayıs 2024 karagümrük galatasaray maçında sol kanadımızı ilk 60 dakikada ve son dakikalarda ciddi zorlamış oyuncu. bunda abdülkerim'in yerini sürekli kaybetmesi ve köhn'ü sol bek sol stoper arasında konumlanmaya mecbur bırakması etkin oldu. zira can keleş hem çizgiye inebiliyor hem de sol ayağına alıp içeriye yönelebiliyor.

    kanat oyuncularının bu kestirilemez hareketlenmeleri genelde alan savunması yapıldığında önemini kaybedebiliyor kanat oyuncusunun yeteneğine bağlı olarak. bizimki gibi adam adama eşleşmeyi tercih eden ve yerleşik savunma yapmayan takımlar için kademe olmadığı müddetçe sorun yaratabilecek oyunculardan birisi kesinlikle. ligde bu sezon 33 maçta 5 gol 4 asist ile oynaması da kendi açısından umut vaadeden bir performans ortaya koyduğunu gösteriyor.

    çalım çeşitliliği açısından yetenekli olduğu belli. 3 tane de çok ciddi pozisyon hazırladı ancak marcao atamadı. kanatta hem oyun kurucu hem de tipik bir kanat hücumcu olabilen bir futbol yeteneği mevcut. tempo sorunu da çok yaşamadığını düşünürsek aslında iyi bir alternatif olabilecek bir oyuncu. yine de pasaportu sebebiyle kadromuzda düşünebilme lüksümüz yok şu anki şartlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın