resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4352
    yönetim de olmadığı gibi sportif a.ş'de de olmayacağı 11.05.2024 günü yaptığı basın açıklaması ile zannımca kesinleşmiş durumdur. insanların birbirleri aralarında kırgınlıklar olabilir. ben neden erden timur'a küsüyorsun demem, ortak mantıkla anlaştığım projeyi 2 yıl sonunda daha az gelir getirecek bir modele eviriyorsan, kimse kusura bakmasın bende bozulurum. ayrıca yaşadığı tek şeylerinde bu florya mevzusu olmadığı belli.

    bu hikayenin sonunda kaybeden tabi ki de galatasaray olacak. erden timur pek tabii dursun özbek'siz yapabilir ancak dursun özbek'in erden timur'suz yapabileceğini düşünmüyorum. işin kötü tarafı günün sonunda dursun özbek erden timur'suz yapabileceğini düşünüyor.

    kişisel tahminlerime göre, dursun özbek florya mevzusunu daha az gelir getirecek modelle bir başka firmaya devreder. buradan gelecek para ile bankalar birliği anlaşmasından çıkar. erden timur'un yerine cenk ergün geçer, cenk ergün ise oyuncu satışlarında ve alışlarında erden timur düzeyinde olmadığını için hem satımda düşük bedeller görürüz, alımlarda ise yüksek bedeller görürüz.

    erden timur'un yokluğunda takımın enerjisinde mutlak bir düşüş olacaktır, çünkü adam florya'nın tutkalı gibi bir şeydi.

    bilmiyorum, bu ayrılık bize iyi gelmeyecek tek bildiğim o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın