• 239
    bugün günlerden galatasaray diyerek başlayayım entryime. karagümrük ortalama bir takım. biz ise ortalama bir takımı çok ciddiye alıyoruz. tam da olması gerektiği gibi. tıpkı 5 mayıs 2024 galatasaray sivasspor maçında olduğu gibi.

    öncelikle, rakibimizin savunma yaparken güçlü olduğunu ve öne geçtiklerinde skoru korumada başarılı olduklarını belirtmek gerekir. ancak, bu iki güçlü yönleri bizim için bir tehdit oluşturmayacak. çünkü, uzaktan şut yeteneğiyle hakim ziyech ve düzenli defansı düzensiz hale getiren pasör dries mertens gibi oyuncularımız var. öne geçtiklerinde skoru korumaları da bizi etkilemeyecektir çünkü öne geçebilecekleri fırsatlar olmayacaktır. defansımız buna izin vermez düşüncesindeyim. bugüne kadar sergiledikleri performans, bu konuda bize güven veriyor.

    zayıf yanları arasında hava topu hakimiyetlerinin çok kötü olması ve tehlikeli bölgelerde sık sık faul yapmaları ve bireysel hatalar yapmaları bulunuyor. bu da olası rakibi boğma anında penaltı kazanabileceğimiz anlamını taşır. vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın