resim
Metehan Baltacı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.89
Uyruk:Türkiye
  • 172
    tıpkı galatasaray gibi kendi liginde dominant futbol oynayan eyüpspor'da çok iyi bir sezon geçiren ve önemli süreler alan genç stoperimiz.* ayrıca oynadığı maçların bazılarında sağ bek oynaması, pozisyon bilgisini ve oyun görüşünü geliştirmesi açısından ekstra kıymetli.

    daha önce birçok kez yazdım; alt yapıdan yıldız yetiştiremiyorsak bile; en azından 3. stoper, yedek bek, alternatif forvet gibi mevkilere yazabilecek seviyede oyuncu çıkartabilmeliyiz.

    gelecek sezon* nelsson veya sanchez'den birini satip yola devam edeceğiz gibi görünüyor. işte bu noktada kendisini kadroda tuttuğumuz senaryoda bize faydası inanılmaz olacak.

    şöyle düşünelim; bir stoperimiz çok iyi fiyata satacağız ama 3. ve 4. stoperlerimiz emin bayram ve metehan baltacı olduğu senaryoda sattığımız stoperin yerine oyuncu bulmak zorunda kalmayacağız.

    süre bulamaz, kendini geliştiremez gibi endişelere de katılmıyorum. gelecek sezon kabaca 36 lig+ 2 şampiyonlar ligi ön eleme+ 8 şampiyonlar ligi/avrupa ligi grup maçı+ 4-5 türkiye kupası+ 1 süper kupa maçı olmak üzere toplam 52 civarı maça çıkacağız. avrupa'da şubati ve türkiye kupasında finali gördüğümüz senaryoda maç sayımız 60'i bile bulabilir. metehan da bu fikstürde gayet yeterli süreler bulacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın