resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4346
    bugünkü konuşmasıyla tam tahmin ettiğim gibi seçimin her iki tarafına da 'ben burdayım ve ben başlı başına bir güçüm'' demiştir. dursun özbek'e peşkeş kelimesiyle yan yana gelemeyeceği ifadesiyle bir dal uzattı. asıl cevap gelecek dal ise, florya projesi hakkındaki son derece haklı tutumu nedeniyle atılan ''floryayı kendisi yapmak istiyor'' algısını kırmak için bu işin hiç bir yerinde olmayacağı ifadesiydi. dursun özbek bu uzatılan dala en kısa sürede hatta en geç seçimi kazandığı akşam cevap verecektir. zira dursun özbek'in kafasındaki abdürrahim albayrak kartını da cebinde bir süre daha tutacağını düşünüyorum. diğer tarafın kendisi hakkındaki 'gözbebeğimiz' metaforunu da cebine koymuş durumda.
    onlara da kulüp siyasetinin içine girmeyeceğini söyleyerek terazinin bir tarafında ağırlık olmayacağı mesajını iletti. bu aysal ve ekibi için üstü ürtülü bir destek anlamına da gelir.

    bu arada dursun özbek'in sadece futbolda başarılı olan bir başkan olarak bunu kim/ler/in sayesinde kazandığını unutmaması lazım. ünal aysal gibi her branşta rekabetçi bir yönetim aklı getiremediğini taraftar gayet iyi biliyor. bunun hiç olmazsa futbol yönetimini rezil etmemesi lazım. ayrıca siyasi iktidarın ve arap sermayesinin de içinde olmaya hazırlandığı bir florya ve riva süreci bundan sonraki süreçin başat konusu olacağı için erden timur'dan her kesimle savaşan bir ultra-kahraman performansı beklememeliyiz. taraftarın öncelikli işi futboldaki okan buruk-erden timur yönetiminin devam etmesidir. bunun için çaba göstermek, medyada ve sosyal medyada ses çıkarmaktır.

    bunu sağlama aldıktan sonra florya sürecinde çok doğru bir hesap olan ''100 dönümx10,000 usd=1 milyar dolar'' sayısal gerçeğinin de takibinde olmak kulüp menfaatinin gereğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın