resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4336
    2022 yazında "rantçı ve rantçı olduğu için tekme tokat indirilen başkanı, kendi rüzgarı ve etkisiyle yeniden seçtiren inşaatçı" olan kişi.

    galatasaray'ın gayrimenkul odaklı çok kritik bir döneminde cereyan eden bu gerçek hep ikinci plana atıldı. hatta bu cümle herhangi bir yorum katılmayan haliyle bile hep tepki çekti.

    çünkü emre akbaba transferi ile başlayan, galatasaray nef ile devam eden süreçte taraftarın güvenini ve sevgisini kazanmış bir profildi. youtuber/influencer tayfayla seçim dönemi kuralına göre oynarken taraftar nezdinde sağladığı güven de bu arkadaşların pompaladığı şeye altyapı oluşturdu.

    bugün, aradan konunun bu boyutuna dair hiç konuşmadığı 2 sene geçtikten sonra, seçimde aday olan başkan adayının dillendirdiği peşkeş sorusu üzerine basın toplantısı yapıp dursun beyle florya konusunda fikir ayrılıklarımız var demesi biraz abes kaçmıştır.

    sanki florya konusu bundan iki gün önce ortaya çıkmış, ne yapılacağına dün karar verilmiş de bugün fikir ayrılığına düşülmüş gibi...

    dursun aydın özbek'in birinci döneminde yaptıkları, ikinci döneminde yaptıklarının teminatıydı. zaten ilk döneminin yaka paça bitirilmesinin sebebi de rant ve teslim etme sevdasıydı.

    erden abi eğer dursun aydın özbek gibi bir başkanla galatasaray'ın hayrına projeler yapacağını, rantı değil galatasaray menfaatlerini koruyup kollayacaklarını, ellerini ovuşturup bu gayrımenkulleri bekleyen çevrelere avcunu yalatacağını düşünerek 2022 seçim döneminde tüm o eforu gösterdiyse; korkarım ne sandığımız kadar bilge ne de süper kahramanvari bir kişilik değil düpedüz saftirikmiş.

    yok o kadar saftirik değilse, bu projelerin akıbetinin ne olacağını o günlerde gayet iyi biliyordu.

    şimdi başarıların ardından camiada desteği daha da sağlamlaşmışken, peşkeş kelimesi bile camiayı dalgalandırmaya yetince çıkıp da "hay allah neden böyle oldu bilemiyorum" kafasında açıklamalar yapmak gerçekten enteresan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın