resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4302
    "biz şöyleyiz, biz böyleyiz, şahıslar, kulüp" diye diye yılları gitti galatasaray'ın. insanlar birbirine düştü diye kaybolan onca sene.

    galatasaray şahıslarla var olmuştur. ali sami yen bu kulübü kurdu senelerce hizmet etti. metin oktay, gündüz kılıç, turgay şeren, jupp derwall, karl heinz feldkamp, gökmen özdenak, fatih terim, gheorghe hagi ve sayısız nicesi... hepsi hizmetini yaptı ve galatasaray bu günlere geldi. inanın böyle seçilmiş insanlar olmasa galatasaray, galatasaray olmazdı. bu bir gerçek.

    son örnekleri de erden timur ve okan buruk. erden timur bir kulübe umut aşıladı. her şeyini verdi; sevdi, sevildi, üzüldü, laf yedi, hakaret yedi... dolu dolu bir iki sene geçirdi. kırıldı sonra. sağlık sorunları oluştu hem kendisinde hem ailesinde. eğer istikrar istiyorsak erden timur devam etmeli. fakat kendimi erden timur'un yerine koyuyorum hak veriyorum, taraftarın yerine koyuyorum hak veriyorum.

    olayları zamana bırakalım. zaman her şeyi çözecektir. bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır olabilir. sayın başkan biraz daha düşünsün doğru olanı yapacaktır. sevenleri üzmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın