resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4292
    8 bin civarı üyesi olan bir camiada illa ki çatlak ses çıkaranlar, kötü niyetli olanlar, trollük peşinde koşanlar çıkacaktır. bunlara takılıp galatasarayımızı kendi haline bırakacak değildir.

    he baştan söyliyeyim bunlara küsüp galatasaray'ını yarı yolda bırakacaksa da yine eyvallah. ne hakkımız varsa helaldir merak etmesin.

    ancak kendisi gibi bir galatasaraylıya yakışan göreve ilk geldiğinde bize hayal ettirdiklerini yaşatmak için geri adım atmayıp savaşmaktır.

    kendisini yoran, üzen kişiler ve konular yeni dönemin konuları değil. biz zaten kendisinin küstüğü kişiler, konular yüzünden çoktan küsmüştük bu camiaya. bize herkesle barışmamız gerektiğini öğreten kendisi idi. azımsanmayacak sayıda galatasaray taraftarı sırf kendisi için dursun özbek ile bile barışıp tarihin en kötüsü dedikleri adamı destekledi. zaman bunun doğru olduğunu da gösterdi.

    geldiğinde galatasaray taraftarı hayal edemez bir kimlikteydi, hayal edebilmeyi aşıladı. aşılamakla yetmedi hayallerin peşinden gidebilmeyi gösterdi. geldiği günden beri yaptığı en büyük icrat budur belki de. galatasaray taraftarı sayenizde artık hayal edebiliyor. eğer bunu bize aşılayan kişi hayallerinden böyle vazgeçiyorsa çok kısa sürede biz de vazgeçeriz. görevden ayrılarak galatasaray'a yapacağı en büyük kötülük de bu olur.

    ben, sen, o, bu yok galatasaray var. vereceği kararı bunun farkında olarak vermesini diliyorum. umarım bizi yarı yolda bırakmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın