resim
Hasan Arat
Görev:Başkan
Takım:Beşiktaş
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 202
    geçenlerde fenerbahçe maçı sonrası 'musrati'yi aradım, telefonda hüngür hüngür ağladı' diye beyanatta bulunmuş beşiktaş başkanıdır.

    maç sonrası gece musrati'nin telefonu çalmış bir bakmış, 'hasan' yazıyor. ağlayarak açmış. hasan da ağlama beni de ağlatacaksın demiş. yetmemiş kulüpte buluşmak için sözleşmişler, bir bakmışlar bütün herkes ağlıyor. bu tarz bir hikaye anlatıyor.

    ayrıca libya kartalının hayatında ilk defa böyle bir şey olmuş. bu fantastik hikaye doğruysa başkanım adam sizi keklemiş geçmiş yıllarına bakarsanız 17/18 sezonunda da kırmızı kart görmüş.

    ayağı tam topla oynayan rakibin ayağa basarken, kafası ters tarafa bakıyormuş. başkan, samet aybaba ve feyyaz uçar'a seslenelim. bakın benim bu iş için çözümüm var. bir adet at gözlüğünü size çok ucuza bırakabilirim. hem de ekstra özelliği de var. kafayı sağa sola da çevirmene izin vermiyor. maç başlarken takın, biterken çıkarın, böyle bir talihsizlik yaşanmasın.

    https://www.instagram.com/...DdC2BR/?locale=pt_BR

    bu adamın taraftarı tarafından neden bu kadar sevildiğini de anladım. tam taraftar grubunun ıq'suna göre açıklamalar yapıyor. her dinlediğim açıklaması birbirinden saçma, kendi içinde çelişen ifadeler barındırıyor.

    bizim başımızda olsalar, sözlükte bu adamları* çiğ çiğ yerdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın