resim
Hasan Arat
Görev:Başkan
Takım:Beşiktaş
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 200
    --- alıntı ---

    hasan arat: "bugün real madrid-bayern münih maçına semihi koyun, o açıklıklarda alır gider. samet abisi onunla alakalı her şeyle ilgileniyor.

    --- alıntı ---

    candaş ile samet'in röportajını da bu açıklama ölçeğinde izlemenizi tavsiye ederim. gerçi zaman kaybı; ama izlemek isterseniz bir göz atın. semih için ingilizce hocası bile tutmuşlar, waow!

    o kadar pembe bir tablo çiziyorlar ki, izledikçe hoşuma gitti. hasan başkan'ı yıkayıp yağlıyorlar, makama çok yakıştı diyorlar. transfer sürecini nasıl işlettiklerini anlatıyorlar.

    altyapıdan bir oyuncu daha geliyormuş. hücum hattında oynuyormuş. gümbür gümgür geliyoruz modundalar.

    olm ne anlatıyorsunuz siz? azaltın şu tineri. bu yılki puan farkı ile gelecek sezona devam etsek ve 2025 şubat ayına kadar maça çıkmasak anca yetişirsiniz. transfer politikanız berbat, yüksek rakamlarla oyuncular elinizde patladı, sözleşmeleri devam ettiği için kolaylıkla sözleşmeden çıkamayacaksınız. velev ki semih'i parlatıp 25'e sattınız. muci ile libya kartalının (ismini bile hatırlamıyorum) bonservisini anca çıkarırsınız. geri kalan rakamı sayamıyorum bile.

    insan utanır ya, bu transferleri ben yaptım demekten hicap duyar. ama işte bu, galatasaray camiasına ait bir durum. adamlar ne işleyişten, ne mevcut halden, ne geleceğin ipotek altına alınmasından dertli. tozpembe bir resim çiziyorlar. neyse ki bu durum bizim işimizi kolaylaştırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın