• 136
    pandemi sezonunda olması lazım, tek golle şampiyonluk kaybettiğimiz seneden bahsediyorum. normalde o maçın son maça kalmaması lazımdı. yalnız fatih karagümrük takımı francesco farioli yönetiminde beşiktaş'ı deplasmanında yenmiş ve maç boyunca da oldukça etkili oynamıştı. ligin sonunda, küme düşme tehlikesi yaşamayan bir takımın açıkçası bu kadar motive olmasına o dönem bu kadar zorlamasına çok anlam verememiştim. yine de takımımızın lehine olduğu için çok sevinmiştim. daha sonraki yıllarda ortaya çıkan süleyman hurma ve ali koç ikilisinin yakınlığı aslında karagümrük'ün kimin için oynadığını ortaya koymuş oldu.

    sezon bitmeden, transfer tahtası açılmadan yapılan münir levent mercan transferini ve bonus kısmı için verilecek olan sponsorlukları doğru okumakta fayda var. küme düşme hattında olan karagümrük'ün motivasyonunu daha da arttırabilmek için yapılmış ucuz, teşvik primi hamleleri.

    sezonun bu döneminde teknik, taktik konuşmak biraz ikinci planda kalıyor. her ne kadar takımımız taktiksel olarak inanılmaz bir gelişim içinde de olsa maçları yarım farklı olsun bizim olsun düşüncesiyle izliyoruz. ciddiyeti, konsantrasyonu elden bırakmadan yüksek motivasyon ve enerjiyle maça başlamalı ve sonuna kadar bunu devam ettirmeliyiz. bu şekilde oynadığımız zaman ligde karşımızda durabilecek pek takım yok.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
    (bkz: 11 mayıs 2021 beşiktaş fatih karagümrük maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın