resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3742
    her ne kadar fildişi sahili milli takımında oynasa da doğma büyüme ingiliz. bunun en büyük eksisi yurt dışında yaşayan neredeyse bütün ingilizlerin homesick (sıla hasreti) çektiği gibi kendisinin de böyle bir problemi olması. özellikle londra'da yaşamış insanlar dünyanın başka bir yerinde yaşayamıyor.

    ikinci sıkıntı ise zaha'nın futbol mentalinin düşük olması. galatasaray forması altında oynadığı 39 maçta 10 gol 5 asist yaparak 15 gol katkısında bulunan zaha, 15 yıllık kariyerinin 10 senesini takımının en önemli oyuncusu olarak geçirdi. büyük takım oyuncusu olmaya karakter olarak uygun değil maalesef. anadolu takımına gidip hocası bülent uygun, hikmet karaman, mesut bakkal olsaydı emin olun gol katkısını çok rahat ikiye katlardı. çünkü zaha'nın faydalı olabileceği tek şablon kendisini tahtaya yazdıktan sonra geri kalan herkese zaha ile nasıl oynaması gerektiği anlatılan şablon. bu yapılmazsa zaha memleket özlemine futbol mutsuzluğu ekleyip şu anki durumuna geliyor işte.

    https://twitter.com/...250124008726708?s=19

    kendisi muhtemelen west ham yolcusu. fenerbahçe'ye gitmesine bonservis ödemeden engel olduğumuz ve misilleme yapmak isteyen fenerbahçe'nin szymanski'ye 10 milyon euro bonservis vermesine neden olduğumuz için mutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın