• 8124
    23/24 sezonu ligin ikinci yarısında kolay kazandıkları tek maç hatayspor ile deplasmanda oynadıkları maçtır.

    diğer maçların bir çoğunda 80den sonra kimi zaman ise 90dan sonra attıkları penaltı veya son dakika golleriyle kazanmışlardır.

    ligin ilk yarısında ise bana göre çok iyi bir dzeko ile çoğu maçı erken koparmışlardır. kendileri için en büyük handikap, altını çizerek söylüyorum, güçlü bir rakiple maç yapmamış olmalarıdır. ne demek istiyorum?

    fenerbahçe 23/24 sezonunda konferans ligi elemeleri ve gruplarında sıradan takımlarla oynamış, devamında union sg’yi yenmiş ki iki maçta da union üstündü ve son olarak olympiakos’a yenilmiştir. bu iki takım dahi galatasaray’dan iyi takım değillerdir. union özellikle lider diye pazarlandı ama dağılmış durumda şu an belçika liginde.

    bunlara bağlı olarak zorluk derecesi yüksek, stresli maçları zoraki hakem hatalarından gelen penaltılarla ya da irfan can kahveci’nin bireysel yarattığı fark ile kazanmıştır zira ilk devrenin golcüsü dzeko bu süreçte sadece 4 gol atabilmiştir. kolay takımlarla oynayıp seri yapmaları bu yüzden yanıltıcı olmuştur ilk devrede.

    tüm dünyada böyledir ama türkiye ligi’nde daha da böyledir, son kırılma maçlarında stresi yönetebilen, nabzını kontrol edebilen ipi göğüsler. saha dışı olaylar ve sakatlıklar da muhakkak düşen konsantrasyonlarına etkendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın