• 126
    her açıdan zor geçecek, belki de şampiyonluk maçımız. karagümrük herkesin malumu olan sebeplerden ötürü bize karşı aşırı konsantre olacaktır. ‘neden trabzonspor ile kupa yarı finali maçları varken bizim maçı daha fazla düşünüyorlar ki’ demek çok manalı değil zira kendilerinin öncelikli hedefi ligde kalmak. e hala sıkıntılı hatta oldukları için dolayısıyla bu maç onlar adına önem arz ediyor. yani işin ucunda galatasaray’a çelme takmakla birlikte hayatta kalmak gibi bir durum var karagümrük açısından.

    geçen sene içerideki maçta bizi çok zorlamışlardı ama o zaman teknik direktörleri andrea pirlo’ydu ve iyi kötü bir oyun oturtmuştu. bu sene ise durum biraz daha farklı. karşımızda savunma güvenliğini ön planda tutan bir teknik direktörün takımı olacak.

    savunma geçişlerinde dikkatli olmamız çok önemli, onun haricinde karagümrük’ün bize karşı herhangi bir oyun üstünlüğü kuracağını sanmam ama her açıdan sivas maçına göre çok daha zor bir maç bizi bekliyor. formda olmamız ve tarihimizde bu tür maçlardan hep alnımızın akıyla çıkmamız güvendiğim noktalar. karagümrük lige çıktığından beri bize ters geldi ama icardi ve arkadaşları işi şansa bırakmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın