resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4268
    ne hikmetse ödeyeceği diyet bitmeyen galatasaraylı.

    2 sene önce futbol takımı diplerdeyken basketbolla biraz yüz güldürmesi yetmedi, sonrasında yönetimde görev alıp futbolda takımı ayağa kaldırması yetmedi, gece gündüz çalışması yetmedi, tehdit edilmesi yetmedi, kendi taraftarı tarafından yaptığı transferler yüzünden küfür yediği yetmedi, tüm rakipler tarafından hedef alınması da yetmedi.

    şimdi de doğruluğu yanlışlığı belli olmayan bir iddia üzerinden yine bir şeyleri yapmak zorundaymış ne hikmetse. kendisi hiç bir şey yapmak zorunda değildir, zorunda olmadan yıllardır yaptıkları bazı taraflar tarafından kıskanılmış, çekilememiş ve küstürülmüştür. kendisine sahip de çıkılmamıştır, bir kaç açıklamayla bu iş yapılmaz çünkü. noldu ali koç tehdit edince, hiç bir şey, ettiği tehditle kaldı.

    galatasaray gibi aylık divan kurullarıyla düzenli denetlenen bir kurumla ilgili tüm süreçleri açıklaması gereken de kendisi değil yönetim kuruludur. hem icardi alalım, hem bankalar birliğinden çıkalım, hem florya devam etsin, hepsini de erden timur yönetsin, açıklasın vs mantıklı beklentiler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın