• 73
    fb konyaspor deplasmanında berabere kalarak 6 puan gerimizde kaldı. daha alınacak 9 puan var önümüzde. ve bu 3 puandan biri fb'ye karşı olacak kısmetse. ancak es kaza bize ters gelen oyunculara sahip olan karagümrüke yenilsek ve sonraki hafta fb bizi hakemlerle falan yense bir anda her şey terse döner bizim için. konyaspor'u 100-0 da yensek kaderimiz fb'nin eline düşer. ha fb'nin bunu yapacak hali kalmadı o başka. benim demek istediğim rehavete kapılmayalım. fb puan kaybetmemiş gibi bu maça konsantre olup kazanalım ve bakalım fb kayserispora karşı ne yapacak. fb kayseri'ye de puan kaybederse ve biz kazanırsak şampiyonluğu ilan ederiz bu maçta. bizle fb aynı skoru alırsak kendi sahamızda beraberlik bile bize yeter. yenilsek bile izlediğimiz konyaspor'u rahat yeneriz. fb'den daha çok puan alacağımız bir hafta olasılığında şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

    gevşemek yok. sakın!

    karagümrük başkanı fb yancısı. oyuncusu emre mor fb'ye geri dönecek olan bir futbolcu ki puan kaybetmemiz için ek motivedir. fb münir levent mercan'ı bizim maç öncesi satın almış o da motive olacaktır bize karşı. ki bu transfer bir nevi yasal teşvik primidir. ha bize karşı ne kadar etkili olur bilemem. emre mor biraz zorluk çıkarabilir anca.

    bu maçı kazansak bile fb maçına cezalı oyuncularımızın olmasına sebep olacak davranışlar da izleyebiliriz rakip oyunculardan.

    neyse, karagümrük kupa maçını bir oynasın önce sonra taktiğe ve futbolculara odaklanırız. kupa maçını 120 dk oynarlarsa işimize gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın