• 167
    konyaspor'dan beklenen bir oyundu ilk yarıda. fb ısrarla soldan, tadic ile atak yapmaya çalıştı. irfan can bile sola geldi soldan atak yapabilmek için ama konyaspor iyi savundu şimdilik. bir tane pozisyon verdiler soldan o da konsantrasyon kaybı yaşadılar top taca çıktı diye.

    konyaspor pas yapabilse atak da yapacak ama pasları kötü oluyor ve fblilere veriyorlar. uzaklaştırdıkları topların büyük çoğunluğunu da fb'ye geri veriyorlar. konyaspor taç ve duran toptan gol arıyor. bir de savunmadan göbeğe atılan hava toplarını sektirmeye çalışıyorlar fb savunması arkasına ama beceremediler.

    konyaspor konsantrasyonunu kaybetmemeli. konyaspor bir hata yapmadıkça fb gol atabilirmiş gibi durmuyor maçta. ya da ekstra bir vuruşla anca gol olur gibi. ahmet oğuz ise dikkat etmeli sarı kartı var. şu an olduğu bölgeyi iyi savunuyor. kırmızı kart görürse kötü olur konyaspor için.

    takımın en teknik ve tecrübeli ismi nzonzi. atak oluşumlarında topu ileri atmaya başlamalı. sürekli yana ve geriye oynuyor topu. diğer oyuncular ileri atıyor topu körlemesine. biraz da diğerleri yana geriye atsın kendisi ileriye atsın*.

    edit: bu arada maç sanki ligin orta sıralarında olmaya çalışan iki anadolu takımı maçı gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın