• 53
    fenerbahçe adına iki ucu boklu değnek olan maç.

    maçı kazanmaları halinde 2023/24 sezonu şampiyonu çok yüksek ihtimalle matematiksel olarak 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında belirlenecek.

    kazansalar bir dert, sami yen'e her türlü çıkmak durumunda kalacaklar. kaybetseler başka dert, her maçı kazandıkları sezonda bitime 3 maç kala havlu atmış olacaklar.

    bizi hiçbir şekilde bu maçın sonucu ilgilendirmiyor, kalan tüm maçlarımızı allah'ın izniyle kazanıp şampiyon olacağız. fakat ben fenerbahçe'nin bu maçta puan bırakması halinde sami yen'e de gelmeyip bir sezonda iki kez karşımıza çıkmaktan kaçarak yüz yıl unutulmayacak bir rezilliğe imza atacağını düşünüyorum. bu maçta da puan bırakma ihtimallerini hiç azımsamıyorum.

    bonucci, ismail kartal aleyhine yorum beğenme mesaisi yapıyor instagram'da. dzeko ile tadic de son haftalarda ipin ucunu koyvermiş haldeler. en önemli yerlilerden ismail sezonu kapattı, irfan can ise tek maç formdan düşse şu ana kadar sezon bitecekti.

    bizimle aradaki belki de en büyük farkları, hem oyuncu grupları hem de teknik heyeti aşırı kırılgan. her maç müthiş bir baskı ile karşı karşıyalar ve bununla mücadele etmekte pek başarılı değiller. başı çeken yabancı oyuncular ise ne hocayı ne yönetimi ne de taraftarı kafasına takıyor gibi değil. elenip partileyeni, moral yemeğinde kavga edip kadro dışı kalanı ne ararsan gırla.

    konya işine bakar, kendini düşmekten kurtarmaya çabalarsa sezon burada bitebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın