resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 2427
    bazı arkadaşlar farkında değil ama ziyech yerine o kalitede oyuncu alamazsınız arkadaşlar. psg'nin 6 ay önce alacak iken son anda alamadığı oyuncu erden timur sayesinde piyangodan bize geldi. ziyech'in sorununun toksik olduğunu da düşünmüyorum. benim için kıstas icardi'dir. icardi seviyorsa ki seviyor bu adam devam edecek. muslera soyunma odasına geri koşacak kadar arkadaşını kazanmaya oynuyorsa galatasaray taraftarı da ona kazanmaya oynayacak. mertens'e, abdülkerim'e fikri sorulacak, kalsın diyorsa kalacak. son olarak okan buruk basın toplantısında kalacak dedi mi, bitti mesele o zaman.

    sözleşmesinden yana sıkıntıları olduğu söyleniyor. ajax onu kiralık istedi, efsanesi olduğu kulübe ben kısa süreli ilişki istemiyorum dedi. maaşı muadillerine göre düşük ve seneye 2.8 milyon euro alacak. yeni sezon için maaş arttırımında bulunabilir. unutmayın hala tete'den, bu sezonki ndombele'den düşük maaş alıyor olacak. asıl sıkıntılı adam olan zaha'nın iki katı düşük maaş almış olacak. orta yol burada bulunmalı diye düşünüyorum. bir de kronik sakatlık meselesi var. bu okan hoca tarafından da dillendirildi, zaten oyuncuyu şüpheli yapan karakteri değil sakatlığı. karaktersiz futbolcu milli aradan sakat döndüğü halde son 10 hafta takımını şampiyon yapmaya çalışmaz. karaktersiz denilince farklı şeyler anlamalıyız. ziyech karaktersiz futbolcu asla değil. sakatlığı onun değerini düşürdü.

    ikame deniyor. yunus akgün'den daha iyi ikame düşünemiyorum. üstelik yerli ve düşük maliyetli. tete'den kurtul. sağ açık rotasyonu ziyech, yunus olsun. barış alper de olur orada. bence sıkıntı yaşamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın