• 115
    erden timur'un yönetime girip girmeyeceği, rezan epözdemir'in fonladığı, sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkan ünal aysallardan falan çok çok daha mühim bir mücadele. tek düşüncemizin bu maç olması gerekirken son iki üç gündür çıkan haberler ile odağın dağıldığını düşünüyorum. yerli yabancı tüm sporcular seçim süreçlerini takip eder. galatasaray'da da ne yazık ki her seçim süreci sancılı olur.

    maça gelirsek umarım kazanmayı başarabiliriz. ligin boyu bu kadar kısalmışken hata yapmaya lüksümüz yok. okan buruk'u ali koç'un yaptığı saçma sapan açıklamalar saha dışına çekemedi. umarım bu yönetim haberleri konsantrasyonunu bozmaz.

    bülent uygun ve mecnun otyakmaz ikilisine karşı ligin ilk maçında puan bırakmıştık. fenerbahçe ise iki maçta rakibimizden 4 puan aldı. bizim de bunu yapmamız gerekiyor. aksini düşünmek dahi istemiyorum. rakibin rey manaj ve fode koita gibi iki tane com etkili ismi var. manaj ceza sahası dışından çok etkili şutlar çıkarabiliyor. koita ise fiziksel açıdan kuvvetli ve aynı zamanda fuleli bir isim. derrick köhn açısından yine zorlu bir eşleşme umarım geçen haftadan daha iyi bir performans verir.

    rakip beşli savunma yaptığı için orta sahadan yapılacak sürpriz koşular çok mühim olacaktır. bu nedenle gününde olan bir kerem demirbay'a çok ihtiyacımız var. onun sahada sürekli kros halinde olması pek çok pozisyonda takımı rahatlatıyor. maç başlığına daha önce de yazmıştım. bu maça dair stoper tercihlerim ise davinson sanchez mina ve abdülkerim bardakcı ikilisi olurdu.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın