resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4202
    puan durumunda çok değil 6 puan geride olsak ardından ağıt yerine teneke çalınacak yöneticimiz. ki bunun emarelerini de çokça gördük sezon içinde.

    adam bununla birlikte hem sermayenin hem de taraftarın baskısını yedi. sağlık sıkıntıları da cabası olmasına rağmen kimse sallamadı. şimdi ufukta şampiyonluk görününce ziyech biraz kıpırdanınca ağıtlar yakılmaya başlandı.

    işin esası transferde bu sezon gerçekten karavana attı. takıma sakat ve hazır olmayan oyuncular geldi. bu nedenle de avrupadan elendik. ancak bunların hiç birisi takımdaki sağlam temeli bozacak şeyler değildi. ortaya konulması gereken sıkıntılardı o kadar.

    erden timur’un esas sıkıntısı ali koç üzerinden kelle talebine camiadaki bazı menfaat odaklarının kendilerini düşünerek olur vermesi oldu. üstüne tff dümenine çomak sokup hükümetle de ters düşünce erden timur yalnız kaldı. o günden beridir de tüm açıklamaları temkinli ilerledi. kendisi galatasaraylı olabilir ancak bu uğurda ticaretini ve itibarını iki paralık etmeyecektir. kendisini harcamaktan çekinmeyen gs camiası ve taraftarı olduğu sürece o da namusunu koruyacaktır.

    yönetimlerde görev alır almaz bilinmez ancak kendisinin yalnız bırakıldığı aşikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın