• 26
    türkiye'de kişiler gelir geçer kurumsal kültür önemlidir geçerli bir argüman değil. çünkü yeterli insan kaynağımız yok. üstüne kalifiye bir insan mevcut futbol ikliminin içine niye girmek istesin? başarılı olursanız türkiye'nin en zengin ailesinin çocuğu sizi tehdit edebiliyor gördüğünüz gibi.

    erden timur giderse yerini biri doldurur demek bu yüzden çok zor. zaten mevcut adaylar belli. abdürrahim albayrak, cenk ergün bunların yanında mehmet özbek. abdürrahim albayrak'ın tutkusu var ama o pozisyon için yeterli değil. bugüne kadar kulübe 3 liralık katkı sağladıysa 10 liralık zarar ettirdi. diagne, falcao örnekleri ortada. bu adamların her biri için kulübün kasasından çıkan para icardi için çıkan parayla eşit.

    cenk ergün desen 50 tane oyu var diye kulüpten dolarla maaş alan birisi. feghouli'ye 4, belhanda'ya 3.5, eren derdiyok, tolga ciğerci gibi adamlara da 2-2.5 milyon euro maaşlarla 3-4 yıllık kontrat veren adam. bakın oyuncu performans verir vermez o ayrı ama ziyech her yerde 3-3,5 maaş alır. zaha'ya palace 6 milyon maaş veriyordu zaten. ama dünya üzerinde tolga ciğerci'ye 2 milyon maaş verecek tek adam bu.

    hal böyleyken erden timur'suz galatasarayın başına gelecekler az çok belli. umarım böyle bir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın