resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4179
    geçenlerde dursun aydın özbek mali genel kurulda erden timur'un yönetimde olmaya devam edeceğine inandığından falan bahsetmişti. böyle konuşunca dursun aydın özbek, bende önceden beridir gelen erden timur'un bırakacağına dair mevzunun olmayacağına dair bir anlam çıkartıp rahatlamıştım açıkçası.

    dün bu mevzuyu öğrendiğimden beridir canım çok sıkıldı. yazıp yazıp siliyorum. kendisinin kalması çok ama çok elzem. takımı bu seviyeye getirip bu saatten sonra ben gidiyorum demeyi kabullenemiyoruz erden bey.

    hani uefa kupası hayalimiz yok muydu birlikte? ona göre kadro kurmadık mı?

    asıl mevzu bu saatten sonra başlıyor. rakipler tam demoralize olmuş maddi ve manevi olarak. tam da artık yükselişe geçeceğimiz ve makası diğer takımlarla arayı açacağımız zamanda bırakıp gidecek misin erden abi??

    bu işin sağlıkla alakası da olabilir ama galatasaray'dan uzaklaşmak erden bey'in sağlığına iyi gelecek mi? maddi olarak kötüye gidersek sağlık olarak iyi hissedecek mi erden bey? yine allah korusun kötü sonuçlar alıp düşük sıralara gerileme durumuna gelirsek sağlığına iyi gelecek mi erden bey'in?? hayır! hiç öyle olacağını zannetmiyorum.
    antrenmanlar, tesislerdeki hava, taraftarlar, maçlar vs bunların sesi, havası, ortamı yeter zaten sağlığına.

    bu adam hasta galatasaraylı. bu ve bunun gibi hasta galatasaraylı adamlar çok ciddi sağlık problemleri yoksa kulübü bırakmazlar. rahmetli mustafa cengiz kötü hastalıkla boğuşurken yatağa düştüğünde artık bıraktı mecburen.

    takım maddi ve manevi ve sportif olarak belirli bir seviyeye gelmişken her şey gayet güzel gidiyor iken bırakmak olmaz. olamaz. olmamalı.

    şirket ile para ile alakalı olacağını zannetmiyorum çünkü bir ömür kendisine, ailesine hatta belki torunlarına yetecek kadar para, gayrimenkül, arsa ve emtia sahibi olduğunu düşünüyorum* para ile işini çoktan bitirdiğini düşünüyorum.

    buraları okuyor musun bilemiyorum erden bey ama bir kardeşin olarak gitmene hiçbir şekilde razı olamıyorum.

    seni içerden üzüyorlarsa söyle bilelim.

    erden timur'a mektuplar başlığı üstte sabitlensin. her yazar oraya bir şeyler karalasın. belki sesimiz duyulur. adminlere rica ediyorum.

    zamanında bu sözlükte erden timur ile alakalı oldukça sert eleştiriler vardı. şimdi onlara soruyorum.

    istediğiniz oldu mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın