resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4171
    galatasaray’a başkan olmayı hakkeden yöneticimiz.

    şunu herkes kabul etmelidir ki şu anki yönetimden kendisini çıkardığımızda geriye kalan ekip, çok bir şey ifade etmiyor. kendisini bir anlamda ikame etmesi düşünülen albayrak, bütün eski dönemlerde ki hizmet ve katkılarına rağmen, sneijder sonrası belhanda muamelesi görür.

    kendisinin devam etmemesinin sebebi camia içindeki kendisine muhalif olanlar değildir. şu an tek başına aday olup seçime girse, açık ara alır, herkeste listesine girmek için yarışır. liseli de, alaylı da, eski samiyen kapalısı da, sporcusu da, genci de, yaşlısıda hepsi ekseriyetle kendisini destekliyor.

    geriye iki tane unsur kalıyor. ya kendisi sağlıksal/işsel/finansal/ailesel/psikolojik olarak tükendi müsaade istiyor. ya da emir yüksek yerlerden geldi. 3.yıl üstüste gs şampiyonluğu çeşitli sebeplerden engellenmek isteniyor.

    işte bu yüzden 3.dünya ortadoğu ülkesi deniyor. bir ülke düşünün ki ikibinli yıllardan itibaren, en değerli markasını, ülke futbolunu dibe çekmek pahasına, elbirliğiyle aşağı çekmeye/engellemeye/önlemeye çalışsın.
    niçin? şikeye, kayırmacılığa, ırkçılığa, yolsuzluğa, liyakatsızlığa, dopinge, ahlaksızlığa bulaşmış batmaya giden başka bir kulübüne anlık pansuman yapmak için.

    coğrafya kaderdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın