resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4167
    2024 mayıs ayı itibariyle kendisi etrafında şekillenmeye başlayan kaosun yaşanacağı, 2022 yazında ertelenen seçimde güç bela liste çıkartabilen ve ilk dönemiyle tarihin en kötü başkanlarından biri olarak anılan dursun özbek'e seçim kazandıran x faktör olarak ortaya çıktığında belli olan kişi.

    sadece ne zaman ve nasıl olacağı belli değildi. muhtemelen galatasaray'ımızın idari-mali konularda burnu hakikaten boktan çıkmış olacak ki kendisine dair 2022 seçiminin bitişinden itibaren yapılan lobi iyice vites arttırmış.

    emre akbaba'nın transferiyle başlayan, galatasaray nef ile yükselişe geçen ve 2022 yazı itibarı ile zirveye çıkan bir grafiği vardır. 19 yaşına kadar mersin'den dışarı çıkmamış birinin galatasaray aristokrasisi içinde bu kadar borusunun ötmesi zaten biraz mucizevi bir şeydi.

    galatasaray ile ortalamanın üzerinde ilgisi olan taraftarın bu duruma en başından beri hakim ve hazırlıklı olması gerekiyordu.

    umarım öyle olmuştur da bu kriz az zararla atlatılır. yoksa yanlış okumalar ve yönlendirmelerle hoş olmayan yerlerde gezer dururuz kamuoyu olarak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın