resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4153
    kendisinin şu an yönetiminde olduğu dursun aydın özbek ilk başkanlığı döneminde benim için gelmiş geçmiş en kötü galatasaray başkanı yönetimi çizmiştir. takımın sportif direktörü başkanın kardeşi mehmet özbek ve onun oyun oynayan oğluydu yav.
    abdürrahim albayrak ile ülke ülke gezip forvet arıyoruz, yemeğimizi yiyip geri dönüyoruz kısmına hiç girmiyorum.

    şimdi fenerbahçe camiası kudurmuş vaziyette daha nereleri ele geçirebiliriz derdiyle federasyon başkanlığı koltuğuna kendi adamları servet yardımcı'yı getirmek istiyor.

    servet yardımcı'nın federasyon başkanı, rakibin hiçbir pisliğine sesini çıkarmayıp değerli rakibimiz bilmemne diye geçecek yeni bir dursun aydın özbek başkanlığı ve futbol aklından yoksun, hiçbir haksızlığıa sesini çıkarmayacak bir yönetim ile kusura bakmayın galatasaray şampiyon olamaz. fenerbahçe hegamonyası bile izleyebiliriz önümüzdeki 2-3 sene.

    yok okan buruk bilmemne demesin kimse. her maçı kazanamaz okan buruk ve bu takım. muslera azıcık kötü olsa, ziyech uzaktan mucize 2 tane sallamasa şu an bile fenerbahçe liderdi.

    erdem timur bu kulüp için şu aşamada olmazsa olmazdır. kendisi de iyi bir galatasaraylı ise asla ve asla bırakmamalıdır. kendi felsefesine göre de bu yolda pes ediyorsa yanlış yapacaktır. bu taraftar kendisine güveniyor. milyonlarca insanı kendine küstürme erden abicim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın