resim
Serdar Özkan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 162
    acilen sağ bek oynamasını öğrenmesi gereken yeni transferimiz. (u: ben bu konuyu transfer açıklanır açıklanmaz yazdım sözlüğe ama kısaydı beğenmedim sildim)
    konuyu açmak gerekirse; bu çocuk hızlı, ayağına top yakışan, kısa boyu ve pek de iri gözükmeyen fiziğine rağmen rakiple savaşan bir oyuncu. forvetler açısından bir çok olumlu özelliği olmasına rağmen gol vuruşu eksikliği çok fazla. sezonun ilk devresindeki galatasaray beşiktaş maçı bunun en iyi kanıtı. savunmanın arkasına müthiş sarkıyor. 2 özellik lazım bunun için, hız ve oyun zekası. ikisi de var serdar'da. ama son vuruş yok işte.

    tüm bunları göz önünde bulundurunca, serdar'ın sağ bek olarak çok daha verimli bir oyuncu olacağını düşünüyorum. hücumcu bek. tekniğinin sabri'den iyi olduğu kesin, bu sebeple yapacağı ortaların daha iyi olacağı belli. sabri kadar hızlı ve savaşçı. dünyada iyi örnekleri bulunan hücumcu beklerden biri olma ihtimali yüksek, bek oynamaya kafası yatarsa. çok ileri çıkacağını da göz önüne aldığımızda kendi yerinde oluşacak boşlukların sıkıntı yaratacağını da sanmıyorum, nitekim hali hazırda neill var, sanırım kademe bilen ve hızlı bir stoperimiz daha olacak sahada, oluşacak boşlukları kolayca kapatacaklardır.

    bu sayede sabri'den orta sahanın ortasında yararlanabiliriz. körük gibi ciğeri ve savaşçılığıyla iki 18 arasında gidip gelecek bir askerimiz olur arta sahada. sabri kenara gitmeyeceğine göre kenardan kötü ortalar yapamaz hem. ama işin kötüsü göbekten çok daha fazla kaleyi görecektir, içinden "vur olum sabri" diyen şeytana kulaklarını tıkayabilirse bundan iyisi şamda kayısı.

    hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın