resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9181
    https://twitter.com/...ckYk9wJd8xg&s=19

    arkadaşa etkileşim lazım. takımdaki futbolcularımızı mertens ile kıyaslayacaksak bu durumda kalanların hepsini çöp ilan edebiliriz. mertens'in pres yapmasını bırakın, mertens pres nasıl ve ne zaman yapılır, hangi açıdan rakibe yaklaşılır gibi konularda incelenip, üzerine taktik geliştirebilinecek kadar iyi pres yapıyor.

    koy profil fotosuna bir metin oktay, genel kanının aksine birilerinin savunup, birilerinin ac kurt gibi eleştirmek için pusuda beklediği ortamda hedef göstermek istediğin futbolcunun pas hatasını paylaş, arkaya da bir müzik daya gelsin yorumlar, takipçiler. sonra genelde belli sayıda takipçiye ulaşınca bu hesapları parayla satıyorlar.

    bu sezon şimdiye kadar 50 maça çıkıp 15 gol, 8 asist yapmış. takımda en çok gol katkısı veren 3. kişi icardi ve mertens'den sonra. üzerine yerli kuralında elimizdeki en büyük güç abdülkerim ile beraber.

    kerem yarın sahada herhangi bir olaya küfür etse sinirlenip, dudaklarından da okunacak şekilde bu belli olsa videoyu paylaşıp hani müslümandın diye eleştirecek kimseler var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın