resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3687
    maliyeti vergisi algısı her şeyi dahil tek yıllık neredeyse 10 milyon euro olan futbolcu. entry tarihinin kuru ile 350.000.000,00 türk lirası. sacha boey’den gelen paranın yarısını tek sezonda bu arkadaşa verdik gibi düşünebiliriz.

    yahu be adam ömründe avrupa maçına çıkmamışsın galatasaray’a gelmeden önce. takım her şeyiyle muhteşem bir sezon geçirmiş, forma şansı bulan herkes forma için elinden geleni yapıyor. takım oynadığı oyundan ve birbiriyle oynamaktan son derece mutlu. forma yüzü gören neredeyse herkes bir şekilde parlıyor. motivasyonmuş, uyummuş, formsuzlukmuş performans verememesinin hiçbir bahanesi yok. forma rekabetine girdiği kerem aktürkoğlu sezon içerisinde çok kötü dönemler geçirmesine rağmen, icardi'nin çok uzun süre sakat ve formsuz şekilde sahada yer bulmasına rağmen, yabancı sınırında elimiz nispeten rahat olmasına rağmen 2 maç üst üste formayı net şekilde alacak performansı ortaya koyamamasının kendisinden başka hiçbir sorumlusu yok. neredeyse mevkisiz bir takım kuran, her oyuncusundan her mevkide bir şekilde verim alabilen okan hoca dahi kendisinden tam verim alamıyorsa şapkayı önüne koyması gereken kişi kendisi. taraftar da onu benimsemek için ortalama bir oyuncuya gösterdiği müsamaha ve sevginin onlarca kat fazlasını göstermiştir.

    sezon sonuna kadar sineği sıkıp yağını çıkartabiliyorsak yapmalıyız. buna zaha'dan verim almaya çalışmak da dahil. fakat sezon bittiği dakika benim naçizane gönderilecekler listemin en tepesinde kendisi yer alıyor. kendisi de bizdekinden daha büyük bir vurgunun peşine düşecekse bu son fırsatı. galatasaray'ımız için ne hayırlıysa o olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın