resim
Serdar Özkan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 149
    sabır ve sükunet içinde yaklaşık 2 ay süredir hakkında yazılanları okuyorum. galatasaray ya da beşiktaş taraftarı olsun herkes bu adam için "berbat futbolcu" diyor. peki kim bu adam ?

    bundan yaklaşık 2 sene önce beşiktaş taraftarı tarafından "sizde arda varsa bizde de serdar var" diye savunulan bir genç yetenekti serdar özkan. elbette bu kıysa hiçbir zaman mantıklı olmadı ama serdar özkan en azından türk futbolu için gelecek vaad eden 4-5 futbolcu arasında yer alıyordu. zaten serdar özkan için en olumlu şeyleri hep arda turan söyledi. ha sorun nerde , sorun serdar özkan'ın arda turan ile aynı dönem ortaya çıkmış olması ve beşiktaş forması giyiyor olması idi. zira arda sürekli olarak formunu yükseltip kaptan olma noktasına bile gelirken serdar özkan aynı şeyleri yapamadı. kolay değil elbet , yaşınız 20 ve sizinle aynı yerlerde oynayan çok iyi bir arkadaşınız herkes tarafından konuşulurken siz aynı şeyleri yapamıyorsunuz. bunun yanında sürekli olarak eleştirildi bu adam ama kimse beşiktaş için konuşmuyor ?

    hadi diyelim bunca beşiktaş taraftarı kör , biz de mi kör olduk ? ulan zaten beşiktaş hücum açısından eksik bir , forvetleri bu sezon toplasan 20 gol atmamış ve hücum organizasyonları allah'a emanet bir takım. bu takım'da yer yer sağ bek yer yer sağ açık oynayan bu adam elinden geleni yapmış ve takım içinde ender hücum oynayan adamlardan birisi olmuş. hatırlayacak olursak 2009-2010 sezonu ilk yarısında oynanan beşiktaş - fenerbahçe maçı'nda koca beşiktaş rezil rüsva fenerbahçe kalesine sadece 3 adam ile gidiyordu ve ikinci yarı sırf bu sayı 6-7 olduğu için 3 gol birden buldu. ha tabi mümtaz beşiktaş taraftarı bu adam için "son vuruşları kötü" diye tespit yapıyor. ulan ispanya ligi'nde bilmem kaç gol atmış , şutları inanılmaz sert ve isabetli olan nihat bile doğru düzgün gol atamamış ama herifler çıkıp "serdar şut çekemiyor" diyor. kardeşim bu adam forvet mi ?

    ayrıca bütün bunların yanında şayet serdar özkan destek görürse hem yakalayacağı güven hemde rijkaard faktörü sayesinde performansını yükseltecek ve eksiklerini kapatacaktır. ha tabi biz adam daha gelmeden "allah belanı versin" diye bağırmaya başlarsak adam başarısız olur ve bi takım galatasaray taraftarı olduğunu iddia eden insan sırf söylemleri doğrulandığı için mutlu olur.

    yazık günah henüz 23 yaşında bir adam bu ve başarılı olursa bu takımda yıllar yılı oynayabilir. ayrıca kendisi "kişiliksiz" bir adam değil ve hiçbir terbiyesizlik yapmamıştır. neden bu kadar karşı çıkılıyor bu adama anlamıyorum. aslında anlıyorum ama neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın