resim
Batuhan Karadeniz
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 791
    kendisinin linçlenecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. özel hayatı sütten çıkmış ak kaşık değil lakin parmak bastığı konuya değinmek için tertemiz olmaya gerek yok. bahsi geçen paylaşıma benzer bir görüntüsü yok bu adamın, varsa da kendi paylaşmamıştır zaten paparazzi işidir.

    haklı buldum, icardi'yi çok seviyorum, canımız ciğerimiz kendisi ama bu paylaşım bu ülkeye uygun değil. hadi ülkeyi falan da geçelim, batuhan doğru söylüyor. çocukların çok sevdiği bir isim icardi, çoluğunuzun çocuğunuzun instagram'da çok sevdiği için icardi'yi takip etmesine ses çıkarmazsınız ama çocuğunuzun icardi ve wanda'nın affedersiniz "yiyiştiği" videoyu görmesini de istemezsiniz. bunu bizzat paylaşmak yakışık alacak bir hareket değil arkadaşlar.

    şimdi diyeceksiniz ki ailesi çocuğuna mukayyet olsun göstermesin, doğru söylüyorsunuz ama her çocuğa mukayyet olunuyor mu sizce bu ülkede? doğrusu olunması ama realite farklı. öte yandan mukayyet olunacak yaşı geçmiş fakat hala daha bu görüntüden sağlıksız bir psikolojiyle çıkması muhtemel ergen yaşta kardeşlerimiz var. onlar da görüyor bunu. bence nerden bakılsa yanlış bir paylaşım. bir de paylaşımda üstlerinde bir şey yok gibi görünüyor, tabii ki çıplak olarak görmüyoruz ama çağrıştırdığı şey apaçık ortada.

    son olarak, dindar bir insan değilim. zaten herkesin dini kendine. bu yorumu "dinen uygun değil bunlar!" kafasıyla yapmıyorum, öyle yapanlar da olacaktır onlara da sonuna kadar saygı duyuyorum. bunu belirtme sebebim nasıl düşündüğümü daha iyi anlatmak. olayı toplumsal açıdan değerlendirip bu kanıya varıyorum. canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var, onunla böyle bir görüntümü zaten paylaşmam da diyelim ki farklı bir kültürden geldim, bunları paylaşmakta sıkıntı gören biri değilim yine paylaşmam. tıpkı üst paragraflarda bahsettiğim gibi beni takip eden, bana aşık olan ve bunu görecek çocukları düşünürüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın