• 122
    kendisiyle ilgili yapılan yorumları hayretle takip ettiğim fenerbahçe başkan adayıdır.

    öncelikle ali koç'tan çok daha iyi bir başkan olacağı aşikar. 10 üzerinden filan puanlamayalım da, bir sıfırdan büyüktür diyelim. kendisi halihazırda "spor işi" yapmakta ve türk sporuna ülkedeki çoğu başkandan daha fazla hakimdir. standart bir başkan göreve geldiğinde sektörü tüm dinamikleriyle öğrenene kadar kafadan 2-3 yılını heba etmekteyken, saran başkan olduğu takdirde 2. günden itibaren kolları sıvayacaktır hem teknik hem idari yapılanma hem de lobi olarak. ali koç denen adam "küfürsüz stat" projesiyle geldi fenerbahçe'ye, ki hala yarmaktadır beni aklıma geldikçe... bu adam ekip hazır, geldiğim sezon şampiyon olacağız iddiasında bulunuyor. fenerbahçe'nin uzun süredir uzak kaldığı ve yabancılık çektiği bir mentalitesi var.

    kendisinin reklama ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum, ali koç'tan zırt pırt ters köşe yediği reklam mı olur? adaylığını açıkladığından beri itibarı zedeleniyor "koç'un durumuna bağlı" imajı yüzünden. 2 nisan'da kongreye geldi mosmor oldu çıktı stattan, ayıp edildi dedi hatta çıkışta. ali koç'un kişisel şovunu izleyip evine döndü.

    ben candaş tolga ışık'la pr yayını yapmasını ve sosyal medyada ismail kartal linçlenirken conte haberlerinin yayılmasını, ekibinin ali koç üzerinde baskı kurma faaliyeti olduğunu düşünüyorum. koç başta sözlü olarak saran'a yol vermişken şimdi gitsem mi kalsam mı diye ikilemde. bu ikilemin bir an önce netleşmesi için saran baskı oluşturuyor pr faaliyetlerini başlatarak.

    tehlikeli bir adamdır, ali koç'a göre bize "ciddi" sıkıntı ve pürüz yaratma potansiyeli hayli yüksektir. umarım koç devam eder. bir insanın tipinden veya hobilerinden 3 yıllık başkanlık dönemine dair çıkarım yapma işini bırakalım sevgili arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın