• 177
    bu allahın cezası herifler sırf fenerbahçe aklayabilmek ve hakemleri baskı altına alabilmek için şekilden şekile giriyor. kadroya da baksan birisi maçın içine ettikten sonra canlı yayında istifa eden vasıfsızın teki, diğer ikisinin yönettiği her büyük maçta şaibeli kararlar verilmiş, şimdi de fenerbahçe'ye laf gelmesin, yarış erkenden kopmasın diye algı kasıyorlar. anasını sattığımın ahlaksız medyası da birbirinden ahlaksız fenerbahçeli holiganlar tarafından doldurulmuş, birbirlerini gaza getiriyorlar.

    22 nisan 2024 sivasspor fenerbahçe maçı'nda sivasspor'a verilen %100'lük penaltı için iki gündür kafa ütülüyorlar. var karışamazmış, skandal kararmış falan. ahlaksız şerefsizler, aynı penaltı fener'e verilse bu sefer fener'i aklamak için var karışamaz diyorlar. şimdi fener'in hakkı yendi diye var güçleriyle algı kasıp sinirle bağıra çağıra var karışamaz diyorlar. ne ala memleket. fener'in lehine olunca "canım biz karışamıyoruz", fener aleyhine olunca "sen nasıl karışırsın ulan?!"

    adamlar resmen icat edilme sebebi, bu tip hakem hatalarının önüne geçmesi gereken bir teknolojiyi "neden hakem hatasını düzeltiyorsun?" diye eleştiriyor.

    bizim 24. şampiyonluk yerine 30. şampiyonluğu kovalıyor olmamız lazımmış. bu ahlaksızlar kim bilir kaç şampiyonluk çaldı bizden bu şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın