• 8082
    2011-12 sezonunda her şey bizi kendi evlerinde yenip şampiyon olmaları üzerine planlanmıştı. normal sezondaki deplasman maçında berabere kalıp - baros direğe takılmasa seriyi bitiriyorduk - play-off'a lider girmeyi garantilemiştik. play-off'ların son maçı da ne hikmetse kadıköy'deydi. kendi evlerinde bizi yenip şampiyon olma hayallerini suya düşürüp sahalarında şampiyonluk ilan ettik.

    2012-13 sezonunda intikamını almak istediler, evlerindeki maça şampiyon gittik. öne de geçmemize rağmen eboue gibi oyuncuların laubali oyunu sonrasında 2-1 yenildik. tadımızı kaçırdıklarını zannedip sevindiler.

    geçen yıl 2011-12'nin intikamını alıp bizim evimizde şampiyonluk ilan etmek için çok heveslilerdi. nefesleri yetmedi. en azından zafer sarhoşu takımı kendi evinde yenip tat kaçırırız diye bir umut geldiler. aynı zamanda promil sarhoşu da olan takım 3-0'la ezip geçti, bu heves de kursaklarında kaldı.

    şimdi rams park'taki maça 3 maç kala 4 puan gerideler. aradaki 3 maç için okan hoca'ya güvenim sonsuz. bu saatten sonra fener'i şampiyonluğa ortak etmeyeceğinden adım gibi eminim. full konsantrasyon ve 9 puanla atlatacağız inşallah bu 3 maçı da. bunlarsa "buyur geç" diyen sivas'a bile diş geçirememiş, kendi kendine berabere kalmış, sinerjisiz, sorunlu, dağınık ve birbirine girmiş bir takıma sahipler.

    eğer içerideki fenerbahçe maçı'na 1 puan bizi şampiyon yapacak şekilde çıkarsak, o maç en az 4-0 biter. hatta belki 6-0'ın rövanşı alınır. bunu çok iyi biliyorlar ve it gibi titriyorlar. bu ihtimalin korkusundan süper kupa'ya çıkamamış bir camiadan bahsediyoruz.

    eğer fenerbahçe maçı öncesinde şampiyonluğu ilan edersek yine işler kötü bunlar için. sarhoş takımla yine tıklatabiliriz. 2 sene üst üste şampiyonluk kutlamasına dansöz çıkarır gibi bunları çıkarıp eğlenmiş olacağız. bu ihtimali isteyeceklerini de hiç sanmıyorum.

    bu yüzden aklıma şu soru takılıyor: bunlar ali sami yen'e nasıl gelecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın