• 107
    hakkında pek bilgimin olmamasına ve ali koç’tan daha kötü bir başkan olacağına ihtimal vermememe rağmen koç karşısında aday olup seçilmesi kısa-orta vadede bizim hayrımıza olacaktır.

    ali koç inanılmaz güçlü bir adam. bu, güle oynaya şampiyon olmamız gereken son iki sezonda son 5 haftaya kadar sinir harbiyle yaşamamızdan bile anlaşılabilir. geçen sezon ve bu sezonki fenerbahçe’nin kayırılmaları ve hakem ittirmeleri olmasaydı biz özellikle bu sezonun çoğunu fener’in 8-10 puan önünde götürür, maçları da rahat rahat izlerdik. aziz yıldırım bile bu kadarını yapamazdı bence. haliyle benim düşünceme göre ali koç başkanlığı bırakmak durumunda kalırsa en son isteyeceği şey sonraki en azından iki yılda fenerbahçe’nin şampiyon olması olur. kendisinin 6 yılda yapamadığı şeyi başka birisi ilk yılında yaparsa arkasına saklanabileceği tek bir argümanı kalmaz ve başkanken bile gidemediği stadyumun önünden ömrünün geri kalanında taraftar olarak bile geçemez.

    ben ali koç gibi bir adamın böyle bir şeyi kesinlikle isteyeceğini düşünmüyorum ve en azından bir süre medya gücünü falan yeni seçilecek yönetimin altını oymaya kanalize edeceğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın