resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 3521
    kaan ayhan'ın harika plasesini izlemek üzere açtığım 21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçı özetinde kendisine bir kez daha hayran bırakan star 10 numaramız.

    ilk golde rakip stoperi öne çekip savunma hattını kırıyor. 3. golde kendi yarı sahamızda, baskı bölgesinde demirbay'ın tackle'nın hemen ardından topu hızlıca taşıyıp asist öncesi pası zaha'ya aktarıyor. 4. golde visca'ya basıp topu kazanmamızı sağlıyor. bu aksiyondan sonra sırtında 10 numara olan futbolcuların %99'undan daha fazla bir şey beklenmez fakat onun adı dries mertens. yetmiyor ve kerem şutu daha rahat çıkarsın diye gidip rakibe perde yapıyor. bir kafa şutu ve bir gol pası da direkten dönüyor 90 dakika içerisinde. günün sonunda gol veya asist yapmıyor gözüküyor bu maçta ama oyuna ve armasına saygısı olan dahi 10 numara kimdir sorusunun cevabı oluyor bir kez daha.

    iyi oynayamadığımız, acaba işler sarpa mı sarıyor sorularının akıllara geldiği 2 ağustos 2023 galatasaray zalgiris maçı'nda şapkadan tavşan çıkartıp fragmanı göstermişti. benim için 2023-2024 sezonunun oyuncusu kendisidir. var olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın