• 497
    ilk yarıyı izledim. baktım ali şaşal açmış muslukları fener'i bolca pozisyonla dolduruyor tık zaten bende attı şarteller. nitekim saçma sapan gol yediler. 35 metrede fred'in fakesine buz pateni gibi kaydı sivas'lı oyuncu. senaryo belli, oynayan belli ancak sonuç şaşırtıcı.
    sivas için çok net şekilde mücadele eden tek bir adam vardı. geri kalan oyuncular ilk 45 dakika fener'e temas dahi etmediler. 18 yayını sürekli boş bıraktılar şut çeksinler diye.
    ilk 45 dakika 0 faul yapmak nedir?
    manaj büyük karaktermiş. gerçekten sürekli istedi, hırsını gösterdi, hak ettiği penaltıyı da aldı. böyle topçuları böyle maçlarda puanlayabilirsin işte. bize de sorun çıkaracaktır büyük ihtimalle. sanchez ya da nelsson fener defansı kadar tek hamleli ve hantal değil allahtan.
    koita çok etkisizdi. alanını hiç bırakmadı. defansa yardım etmedi. attığı gol de zaten "aman bana ne" şutu resmen. livakoviç kötü kaleci olduğundan yedi golü.
    bu maç sivas deplasmanı değil de bir alanyaspor ya da bir başakşehir falan olsaydı 3 yemesi muhtemeldi sarı lacivertli takımın.
    gelelim hakeme.
    ilk yarı mesela becao manaj pozisyonu oldu arkadan sarılma düşürme net sarı kart pozisyonuydu. artık almış gidecek. sivas'ın attığı ofsayt olan golde uğur yapıyor irfan'a faulü. penaltı pozisyonunu kendi süzmesi gerekiyordu. var burada işin sosu oldu. penaltı net penaltıdır bu arada. hakem eskileri mhk'da görev kapmak için birilerini karalaya dursunlar. o pozisyon gibi 50 tane pozisyon sayarım gözü kapalı.
    bana göre bu maç sınıfta kaldı. artık bu kararlardan sonra fener maçı da alamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın