resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 294
    2010-2011 sezonunda kaleyi devralmaması gereken kalecidir. iyi niyetli olabilir, disiplinlidir, efendidir ama kabul etmeliyiz galatasaray'ın kalecisi değildir.
    türkiye'de üç büyük takımda kilit pozisyondaki oyuncular ve teknik direktörlerin üzerinde çok büyük baskı ve beklentiler oluyor. onun için bence bu takımlar bu konumlara çok kolay yıpratılmayacak, kredisi fazla kişileri göreve getirmelidir. mesela frank rijkaard. bu sezon gösterdiği performansı skibbe veya bülent korkmaz gösterseydi adamlar ağlayarak görevlerini bırakmak zorunda kalırdı. aynı şey aykut için de geçerli. zaten steaua bukres'le oynadığımız ve şampiyonlar ligi vizesini kaybettiğimiz maçta * kredisini taraftarın gözünde çok büyük oranda tüketti. yarın liverpool'dan, bırakın liverpool'u fenerbahçe'den leo franco misali hatalı bir gol yediğinde sil baştan olacağız, hem takıma hem aykut'a yazık olacak. o yüzden ya genç kalecimiz ufuk ceylan'ın arkasında tüm camia durup inatla sabredilir (valdes misali) ya da kendini kanıtlamış bir kaleci alınır (taffarel gibi).
    demem odur ki aykut'a kaleyi emanet ederek ne göz göre göre kendisini taraftarın ve medyanın bitirmesine müsaade edelim ne de iki yıldır çok büyük hayal kırıklığı yaşayan galatasaray taraftarının büyük öfke kusmasına yol açalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın