• 646
    7 hatta 8 gol bulabilecekken 4 gol bulduğumuz karşılaşma. tek olumsuz yanı bu bana göre maçın. yediğimiz gol geçen haftakiyle birebir aynı olmasına rağmen hakem bana göre gol diyerek işin içinden sıyrıldı. hakem bir kere çok kötüydü onu da söylemek lazım. özellikle barış'ın gücüyle kazandığı her topa aleyhimize faul verdi.
    rakip çok zayıf olmasına rağmen bana göre kerem d. tarafımız çok zorlandı. kerem d. çokça oyundan koptu ve yorgunluk belirtileri verdi. kendisini bir an önce toplaması lazım. icardi bir kez daha ne kadar oyun içinde olduğunu gösterdi. attığı gol kesinlikle zeka işiydi. topa vurmasından bahsetmiyorum, sete nasıl oturduğumuzu da gösterdi bu gol. icardi, mertens ve barış'ın hareketlilik kabiliyeti beşli bekleyen savunmaları bile açmaya yetiyor.
    bir de eleştiri değil de beklentimin karşılanmadığı bir yer oldu. ben zaha'nın bu maçta 70 gibi oyuna girmesini çok bekledim. eğer bir sakatlığı sıkıntısı yoksa bu maç kesin girmeliydi. bizim her oyuncuya ihtiyacımız var ve zaha hala daha maç çözebilecek kapasitede. rakip yorgun ve gelemiyorken biz skora oynamak istedik. burada da gole aç, kendini göstermeye aç bir oyuncuyu mutlaka atmamız gerekliydi bence içeri.
    berkan değişikliği de geç kaldı ancak vardır okan hocamızın bir bildiği.
    maç bitmiş olsa da ciddiyeti elden bırakmayalım. otobüse bindiğimiz andan itibaren tek hedef ads. konsantrasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın