resim
Carlos Vinicius Alves Morais
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 394
    insan azmanı bir fizik nasıl heba edilebilir, kanlı canlı örneği. bu fizik normal şartlar altında türkiye'de her türlü iş yapar. iş yapmayı geçtim, ligi kucağında hoplatır. hemen 190 civarı forvetleri ve türkiye ligi'nde yaptıkları hayvanlıkları hatırlayın desem 10 tane isim sayarsınız bir çırpıda.

    gel gelelim vinicius çok iyi durumdaki fiziki özelliklerine rağmen ne yazık ki galatasaray'da iş yapması pek de mümkün olmayacak kadar kötü bir top tekniğine sahip. bu sebeple de topla tek vuruş yapma ihtimali bulunmayan pozisyonlarda, yani topu alıp ilerlemesi ya da pas dağıtması gereken durumlarda saçma sapan hareketler sergileyen ve topu kaybeden bir pivot santrafor. al bu adamı, koy orta-kafa-gol ya da doldur boşalt taktiği uygulayan anadolu kulüplerine, senede 15 gol cepte. bizde kapanan defanslara karşı vinicius hangi topu alıp sürebilir, rakip eksiltebilir?

    okan hoca gerideki maçlarda ikinci forvet, kule forvet tarzı kullanmayı düşünüyordu bence bu adamı alırken ancak o kadar iyi bir form grafiği yakaladık ki takım olarak, vinicius'u içeri atıp gol aramak zorunda olduğumuz bir dönem olmadı.

    dev gibi adamlarda teknik olmayınca büyük takımlar gerçekten çok çile çekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın