resim
Ahmet Cakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1610
    biri de buna demiyorki kardeşim geçen hafta faul sebebi ile iptal edilen golümüzün aynısını pendikspor bize attı ama hakem ona faul vermedi.

    şimdi sevgili ahmet çakar toplamda bize 8 faul yaptı diyorsun pendikspor için, öncelikle maçın hakemine diyeceksin ki 21 nisan 2024 galatasaray pendikspor maçında neden pendiksporun yaptığı faul pozisyonlarına özellikle de pendikspor'un attığı gole faul çalmadın ama diyorsanki pozisyon faul değil o zaman geçen hafta oynanan 15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı hakemi cihan aydın'a diyeceksin sen o pozisyona neden faul verdin.

    ulan taktiğe bak sen adamlar sağlı sollu dalsın, hakem faul vermedi diye suçlu yine biz olalım, neden fenerbahçe'ye sert oynadınızda galatasaray'a yumuşak oynadınız diyorlar.

    hakem olan adama da hakemleri anlatacaksak vay halimize, yıllarca kullanılan tabirler var örneğin italyan hakem çabuk faul verir çabuk kart çıkartır, ingiliz hakem oyunu pek durdurma taraftarı değildir her pozisyona kart vermez gibi ama bu sadece örnek çünkü sezon genelinde hakenlerin çoğu bize karşı aynı eyyam seviyesinde devam ettikleri için biz alıştık ama bunlar hala alışamadı.

    sevgili ahmet çakar hakem bu arkadaşlara faul vermedi diye bu onların sert oynamadığı anlamına gelmez, gelemez.

    ayrıca lütfen sözünüzü tutun ve mayonuzu giyin zira giyinikken yorumlarınız hiç tutarlı değil.*

    https://youtu.be/5FuDY4SnI_o?t=453

    --- alıntı ---
    neredeeee o fenerbahçe karşısında savasan ,sürekli faul yapan,vakit geçiren pendikspor, neredeeee bu gece galatasaray karşında beyefendi gibi oynayan, oyunu çirkinleştirmeyen pendikspor. sanırım o gece çok konsantre olmuşlardı ama bu gece olamadılar….

    ahmet çakar
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın