• 369
    bu maç için ilk 30 dk. de kötü yorum yazarken de biliyordum, muhtemelen oyuncular da biliyor, bütün sezon boyunca bize takımın hissettirdiği de bu zaten; 'biz bir şekilde bu maçı alırız' hissi herkeste var. belki de o yüzden futbolcular artık kasmıyor ama buna 'rehavet' diyoruz ve tehlikeli bir hal almaya başladı artık.

    uzun süredir akan oyundan gol bulma oranımız düştü. pozisyon bulamıyoruz ki zaten, nasıl düşmesin. ilk 30 dakikada da olan bu aslında. kerem demirbay'ın sağ kanattan gelen ortaya ceza alanı içinde gelişine zayıf ayağıyla kötü vurduğu top dışında hiçbir şey hatırlamıyorum.

    son 15 dakika hafiften açıldık ve goller geldi. mauro icardi'nin pozisyon bulamayınca kendi pozisyonunu kendi oluşturup attığı gol. ardından yine icardi'nin kazandırdığı kornerde hakim ziyech ve abdülkerim bardakçı'nın imza hareketleri * * ile 2 gol bulduk. aşırı kasmadan 2 golü atıp maçı rahatlattık.

    ancak, net bir oyun üstünlüğümüz yok. atak sürekliliğimiz yok, organize atak sayımız az. bu maçı almaya yeter tabii ki ama ilerisi için sos veriyor bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın