• 14
    türk futbolunda verilen rezil kararların dayandırıldığı ruh hali. var talimatı belli net kanıtın yoksa orta hakemi çağıramazsın. nokta. bunun anlaşılmayacak, farklı yorumlanacak bir durumu yok.

    nasıl ki 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında icardi'nin yumruk yediğine dair kanıtımız yok diye orta hakem potansiyel kırmızı kart ve penaltı için çağırmıyorsanız, 24 şubat 2024 fenerbahçe kasımpaşa maçında da net kanıtın olmadan öyle hissettiniz diye son saniyede hakemi penaltı kontrolü için çağıramazsınız, aynı şekilde 20 nisan 2024 istanbulspor karagümrük maçında hakemi öyle hissettiniz diye çağıramazsınız.

    mauro icardi'ye 30 piksellik ne idüğü belli olmayan görselden ceza verirseniz, irfan can kahveci'nin rakiplerine küfür edip tezahürat yaparken net görüntüleri çıkınca ceza vermemezlik yapamazsınız. ama yaptınız bunların hepsini yaptınız ve tüm bunların üstüne bütün dünya bize karşı diye algı kastınız.

    yapın, madem ki gücünüze nüfuzunuza güveniyorsunuz yapmaya devam edin ama günün sonunda göklerden gelen karar ile yüzleşip rezil olunca da "allah'ım biz ne günah işledik?" diye de sormayın. hiçbir değeriniz yok, bir tane kupa için hepsini sattınız satıyorsunuz ama biraz yüzünüz olsun artık bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın