resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4049
    lütfen bunu bi hayal edin sayın başkan ve dostlarım;

    19 mayıs günü oynanacak derbide muhtemelen 2 kupayı kaldırma durumumuz var. tff bunu ağlak çirkeflerin baskılarıyla sağlamasa dahi bizim bunu temsili olacak bir platforma oluşturmamız gerekiyor. maçın bitimiyle umarım şampiyon olacağımız için kendimizi kaybetmeden önce yapmamız gereken 3 şey olduğunu inanıyorum.
    ağlaklar sahadan defolduğu an;

    1- sahanın ortasına getirilen bir masa ve okan hocaya ikonik olacak bir sözleşme imzalatılması. bu imza büyük savaşlar verilmiş ve her türlü şerle mücadele edilmiş gerçek bir winner hocanın göğüsüne çakılmış bir apolet olacak. düşmanlara yaşatacağı tahribatı düşünmekten ziyade bize ve hocaya katacağı güven duygusu çok farklı başarılara ve istikrara sebebiyet vericek.

    2- muslera mikrofonuyla last dance sezonunu 5. yıldız için ilan edecek ve kendini seneye daha motive hissedeceği bir an yaşayacak. bu durum suyun karşı tarafına daha farklı bir tahribat yaratacak çünkü 5. yıldızın içerisinde emek, kan, ter ve göz yaşının vücut bulmuş hali efsanemiz muslera dile getirecek.

    3- erden timur bütün başarıyı, aidiyeti ve gelecek hedeflerini bütün bir samimiyetle bizimle paylaşacağı bir konuşma yapacak. bu da bizi bu ligde tescilli bayern münih yapacak anın heykeli olacak.

    4- eğlence başlasın…

    zor mu bu organizasyon ve samimiyeti yakalamak? zannetmiyorum, olsa deliririz ve çok keyifli hissederiz dostlarım. çok zor bir sezon yaşıyoruz her türlü kötülüğe her koldan maruz kalıyoruz. ama sessizce savaşıp bütün gururumuzla aslanlar gibi ayaktayız. bizi biz yapan en büyük unsuru söyleyenleri duyuyorum şu an “önümüzdeki maçlara odaklanalım önce”.

    https://twitter.com/.../1781420299713474598
App Store'dan indirin Google Play'den alın