resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4048
    yeni yönetimde olmalı hatta olabiliyosa başkan olmalı.

    fakat yaz transfer döneminde yaptığı hata sadece maliyetsel değildir.

    öncelikle takıma ihtiyaç fazlası oyuncu doldurmak hatadır. her ne kadar bize birden fazla maç aldırdığını düşünsemde zaha yerine 10 numara transferi daha gerekliydi bu 1. bu isimlerden ikincisi yunus akgün yerine alınan tete. altyapı kontenjanından yazabileceğin oyuncuyu gönderiyorsun ve fenermarkt değerine bakıp tete’ye 25 milyonluk futbolcu aldık diyosun.

    ikincisi beklenti yönetimi ve iletişim. yazın orta sahaya ismi anılan oyuncular çok cafcaflı olmasına rağmen son gün ndombele alındı. kimse ndombele’nin maliyetine kafayı takmıyor. 10 gün sonra şampiyonlar ligi oynayamacak adam alınmasına, futbolu neredeyse kafada bitirmiş adamın alınmasına kızıyor ve eleştiriyor. en gerekli olan mevkine böyle bir transfer yapmak hatadır.

    ben bunları kendisi için söylüyorum. bu sene okan hoca şapkadan tavşan çıkarmasa kendisi ve dursun özbek şuan istifa ettirilmişti bile. kaan ayhan’ı orta saha yapmak, barış alper’den bek yaratmak vesaire… daha sayamadığım başka şeylerde vardır. böyle bir hocası olmasaydı galatasaray’ın şuan büyük bir kaos içindeydik. okan hocada 1 kez olsun yönetimi suçlamadı arkanızda durdu. ayrıca erden timurla ilgili değil ama dursun özbek hakem hatası konuşalan toplantıda hocanın arkasında durmadı. buna rağmen buralardayız.

    sözün özü, transfer işi muhasebe işi değildir tek başına. galatasaray’ın zaten elinde 3-4 tane 20 milyon ve üzeri edebilecek oyuncusu var bir şekilde şampiyonlar ligi + oyuncu satışıyla değirmen döner. yani muhasebesel sıkıntı pek yok.

    asıl sıkıntı işlerin doğru yürümemesinde. ihtiyaç fazlası hamleler, gerekli olan transferlerin yapılmaması yetişmemesi vesaire. oyuncu tercihlerinin yanlışlığı…

    ayrıca şunu da söyleyeyim bir 10 numara+ 8 numara alsaydı muhtemelen şl gruplarından çıkardık sırf burdan ettiğimiz zarar 10 milyon euro.

    son olarak, devre arası mesela kimse kendini eleştirmedi çünkü başkan para harcamayacağız diyince kendisinin eli kolu bağlanmış oldu orda hiçbir suçu yok adamın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın