• 11
    bugün bazı medya organlarında 16 mayis 2010 fenerbahce trabzonspor maci ile ilgili yalan haberler gördük. öncelikle şunu belirtmek istiyoruz ki maçın bitiş düdüğünü müteakip, taraftarlarımızın sahaya girmesi, salaklığı ile ilgili değil; tamamen özel bir banka ile daha önce yapmış olduğumuz anlaşma gereği "sahada insanların oluşturacağı harflerle anlaşmalı bankanın reklamını yapmaktı". ancak taraftarlarımız, sahada uygulaması gerekenleri sözkonusu koreografiyi bizzat tasarlayan okan güler -namı diğer- rambo okan isimli kreatörden bağımsız olarak gerçekleştirmeye çalışınca spor kamuoyunda sıradan şampiyonluk sevinci sanılmış ve yanılgıya düşülmüştür.
    ayrıca sözkonusu müsabakanın hemen ardından yabancı bir film şirketi ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği tribünlerde uygulanan ve tamamen görsel efect olan yangın-alev efecti bazı yazılı ve görsel basında taraftarımızın koltukları yaktığı şeklinde kulübümüzü yıpratma amaçlı kullanılmıştır. büyük başkanımız "işte bunlar hep sinema" şeklinde demeç vermiş olsa da maalesef bir kısım medya bu görsel şöleni büyük fenerbahçe camiasını zan altında bırakacak şekilde kullanmaktan geri kalmamıştır.
    yapılan bu asılsız haberleri kınıyor, büyük taraftarımızın bu haberlere itibar etmemesini ve sık sık fenerium mağazalarımızı ziyaret etmesini temenni ediyoruz.
    spor kamouyuna duyrulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın