resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9032
    bu hale gelmesindeki en büyük problem, kim ne dersin, her durumda arkasında durma romantikliğini yapan bir kesim taraftardır.

    sene başında belli bir süre istikrarlı futbol oynadıktan sonra sürekli geriye gitti ve son süreçte geldiği durum ortada. zamanında insanlar eleştirirken bu “yedirmeyiz”ci tayfa sanki eleştirenler asıp kesme derdindeymiş gibi sosyal medyada taraftarı ikiye böldü. kerem ise kendini geliştirmek yerine arkasına aldığı bu destekle sürekli mağdur edebiyatı kasmaya devam etti. yok sinirden dişini kırmış, yoksa filisten’e destek verdiği için bir kesim bilerek yapıyormuş, yok ramazanda oruç tuttuğu için bu durumda olması normalmiş, yok duygusal yapısı onu bu hale getirmişmiş gibi saçma sapan bahaneler üretilip durdu.

    bu kişiler kerem’in “profesyonel” bir iş yaptığını ve bu işi de ücretsiz bir şekilde yapmadığını, yapması gereken şeyleri doğru yapması/yapmaya çalışması gerektiğini bir türlü göremeden öyle kayıtsız şartsız destek verdi ki eleştiren kesim de performansı kötüye gittikçe eleştirinin dozunu daha da yükseltti. kerem de bir profesyonelde olmaması gereken kırılganlığa sahip olunca da şu an bu duruma geldik.

    zaten türk futbolunun en büyük problemi de bu değil mi? her şeye öncelikle duygusal gözle yaklaşmak zorundaymışız gibi hareket ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın