resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 562
    15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı'nda da görüldüğü üzere defans yapmak zorunda bırakılmadığı anda seviye atlıyor futbolu.

    barış alper gibi önünde hem top tutup al ver yapabilen, hem de rakibi çıkarmayan bir oyuncuyla birleşince ağır voltran oluşturdular. hani barış'ı durdurmak için içeriyi kapatsalar çizgide kendisini kontrol etmek imkansız. çizgiyi kontrol etmek isteseler, bu sefer de defans-bek arasındaki boşluğa barış hükmediyor. ne kadar etkili olacaklarını zamanla göreceğiz fakat, vaadettikleri hücum potansiyeli ligin bir değil birkaç siklet ötesinde.

    diğer yandan bu kadar hücumcu bir beki kerem'le oynatmak kendi başına sakıncalı bir durumdu zaten ama, kohn'un kariyeri adıma da epey korkutucu bir durum haline geldi. zira hem bütün bir kanadı tek başına savunduğu için ileri çıkamamasına neden oluyor, hem de sadece en zayıf olduğu konuda test edilmeye mahkum kalıyor. bu maçın ilk yarısındaki vermek zorunda kaldığı görüntüyü 3-4 maç daha verse, yaşananlarda hiçbir payı olmamasına rağmen sene sonunda rekabete gireceği bir sol beki kesinlikle arıyor olurduk.

    ilk yarıda aldığı eleştirilerden de anlaşılacağı üzere, bütün bir ilk yarıyı rakip bek ve kanadına karşı 2v1 kalmış olması kimsenin umrunda falan olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın